Herning Hækken

 

 

Danmarks Flotteste og Sundeste hækplanter!

 

På vores produktionsplanteskole Kollund Planteskole, har et fasttømret team af dygtige gartnere og productionsfolk, gennem de sidste 30 år, plantet og høstet over 10 millioner hækplanter.

 

Bøg og liguster udgør langt størstedelen af de hækplanter der ryger over disken, og derfor har vi specialiseret os i netop disse to sorter. Gennem årene har vi raffineret processen, og gjort det til vores fornemmeste opgave at producere landets flotteste og sundeste hækplanter.

 

En Herning Hækplante kendetegner sig ved at være både rodbeskåret og omplantet - lad os fortælle dig hvorfor!

 

 


Rodbeskæring og omplantning

 

Det er enhver planteskoles mål at producere store planter hurtigt. Så kan de sælges, og der er plads til nye planter. Den hurtigste vej til store planter er masser af gødning og masser af vand.

 

Men det er ikke den rigtige opskrift - for selvom planten ser sundt og stærk ud, har den et svagt rodnet, som helt sikkert vil lide af at blive flyttet.

 

Ved at rodbeskære og omplante planterne en eller flere gange, hærder vi rodnettet. Det gør planterne kraftigere i grenene og meget mere hårdføre - samtidig giver det en tættere og mere kompakt rodstruktur som er nemmere at plante i din have.


Hurtigt op og hurtigt ned

 

En barrods hækplante har det, ligesom alle andre planter, bedst i jorden - Derfor er det vigtigt at plantens vej fra mark til villavej er så kortvarig som muligt.

 

Vores hækplanter bliver høstet om morgenen og sendt med fragtmand samme dag. Vi sørger for at pakke planterne i fugtige sække så de ikke tørrer ud undervejs.

 

Når vækstsæsonen starter skal barrodsplanterne have ro, men vi kan 'snyde' naturen ved at opbevare dem i vores store kølefaciliteter ved 1°. Derfor kan du købe barrods hækplanter næsten året rundt i HaveOasen og Lundhede.com.

 


Klumpplanter

 

Barrods hækplanter er billige og gode, og ofte den rigtige løsning når du skal have en billig hæk - og samtidig have naboen med på idéen.

 

Men hvis du skal have det bedste af det bedste eller blot mangler få planter til at lappe med, skal du have hækplanter med rodklump.

 

Herning Villahæk© er lækre fyldige planter som kommer med egen madpakke rundt om roden. Med klumpplanter får du lynhurtigt en færdig hæk som er fyldig og tæt.

 

Jordklumpen sørger for at planten fortsætter væksten, fuldstændig som den ville have gjort på sin oprindelige placering i marken.

 

 

 

 

 

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld